Linda Myrberg
Hälsa & Fitness

Om mig

Jag har jobbat i över 25 år med träning och hälsa, är tidigare utbildad proffsdansare, skådespelerska och musikalartist. I 18 år bodde jag i Köpenhamn i Danmark, men har jag flyttat tillbaka till hemstaden Göteborg.

Efter karriären som musicalstjärna sadlade jag om till spakonsult, kinesisk akupunktör, bastunörd, hälsocoach, eventarrangör, föreläsare och senast grundare av hälsobrandet NORDIC SUPERFOOD by Myrberg. PUH!

Jag brinner bastuns hälsoeffekter och är även utbildad ”Aufguss” mästare. Jag har skapat världens första basturitual-utbildning, Saunachill, som finns på spa i både Frankrike, Danmark, Sverige och Norge. Tro det eller ej, så kan man tävla i detta och jag blev nummer 5 i världen i ”Sauna World Cup Show” 2012!

Intresset för ren och hälsosam mat har följt mig i många år och jag gör ofta all mat på våra events. 2015 lanserade jag 9 nya bärprodukter under varumärket NORDIC SUPERFOOD by Myrberg.

På sommaren undervisar jag Marstrand´s sommargäster i ”Beach Boot Camp” och ”Family Function”, cirkelträning, TRX, TennisYoga, barndans, Dance/ funk och kör Kidz club.

Jag brinner för att undervisa, coacha och ge andra insikter i hur man bäst skapar ett liv fyllt av hälsa och välbefinnande ur ett holistiskt perspektiv – så häng med!