Linda Myrberg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Jag har tagit lite ledigt efter en enormt hektisk december. Julen firar jag med min pojkvän i Thailand.. helt själva, en superlyx! Vi bara badar, äter och laddar batterierna…Passade på att ta lite kort med smyckerna Alti Design, till vårt nya samarbete! De är så fina och jag har valt ut två favoriter! Ringen med texten; Långt ifrån perfekt, men helt underbar.. Halsbandet “Andas”, som på minner mig om att andas djupt varje dag! Grymma och vackra, tycker jag! Ha en underbar jul allihop och låt oss alla blicka ut mot 2017 och allt spännande som väntar därute! Citerar min vän Ove Rytter (Fitness festivalen) : 

Ta vara på varje dag. Uppskatta det du har.

Vårda istället för att jaga. 

Träna klokt och ta hand om dig själv.

Ge mer energi än du tar.

Jobba för det du tror på och gör det med glimten i ögat.

Tänk på att ett gott skratt förlänger livet!

Kram! 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons