Linda Myrberg
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Igår ställde jag mig frågan vad är värst under en detox? Den skumma odören som man plötsligt upptäcker att man sprider? Att sitta på restaurang med sin juice? Lördagsmyset utan ett glas vin? Att behöver förklara varför man gör det, varför det är bra och att alla religioner faktiskt har fastetraditioner? Igår kväll hittade jag ett enkelt svar! Vi blev tipsade om att se filmen FAT, SICK AND NEARLY DEAD – se den helt enkelt, säger jag till folk nu. Även du som läser detta också! På ett enkelt sätt följer man Joe´s resa genom 60 dagars juicefasta ( vilket är hardcore, men han är som sagt sjuk och vill bli frisk) Vilket han blir och går ner ca.halva sig själv i vikt!

fatsickandnearlydead

Idag handlade föredraget om hur man kommer vidare efter fastan och då visade Erika goda tips på vad man t.e.x kunde göra med “gojset” som blir över när man juicar.

IMG_2865[1]

Man kan baka bröd, göra morotsmarmelad (bild), soppor, råkostbiffar – ja mycket – så släng inte utan frys in istället. Bra när man skall koka fond också.

IMG_2863[1]

Det var min tur att prata om Nordic Superfood och ge tips på hur man implementerar dem i kosten. Jag berättade även lite om aktivt kol, som finns i min webbshop, men det tror jag jag ägnar ett eget blogginlägg snart till.

DFB69500-1A6D-4CEA-9B5E-00EBEC9E119C

IMG_2880[1]

DETOX GÄNGET!

IMG_2882

Jag missade yogan på morgonen, pga av föredraget, så jag passade på att harva runt på gymmet efteråt. Skönt att man mår så bra, ingen huvudvärk och massor av energi!

IMG_2890[1]

På eftermiddagen tog jag med min dotter och kusinbarn på RIXFM Festival, och jag den enda 40-åringen som tryckte längst fram vid staketet:-) Mon inte det ger lite ungdomspoäng?

IMG_2885

Nöjda barnFullSizeRender

På kvällen så var det då igen dags för “En studie i självbehärskning #3”  – Laga mat till familjen och själv dricka juice. Det är ingen överdrift när jag säger att detta är nog det svåraste… Att stå och laga mat bland alla goda smaker och dofter är ren tortyr – detta bör man hålla sig från och få någon annan till att laga mat de dagar man håller på.

…Sista dagen imorgon…

xxx

Annons

4 kommentarer

 1. Hej Linda,
  Vilka fantastiska 5 dagars D E T O X med yoga på Hagabadet vi fick. Denna dag 4 var du även föreläsare om dina underbara Nordic Superfood produkter. Du fick oss verkligen att tänka till. Mycket kände jag redan till innan men att dina bär växer här i Norden (Finland) utan långa transporter och får ligga att torka innan bären behandlas och blir till superfodd. Det är superbra!
  Kan också saga att kolet du säljer var helt slut i butiken på Hagbadet efteråt. De fick beställa mera. Ha det gott! Vänligen Lotta P

 2. Hej Linda! Superfin blogg. Jag är sugen på att börja äta gröna pulver för att boosta kroppen, men jag har läst vid ett tillfälle att när grönt och frukt intas i pulver/vätskeformat så går det för snabbt genom tarmarna så de hinner inte ta åt sig av alla nyttigheter. Vad säger du om det resonemanget?? Något att bry sig om?
  Mvh, Marie.

  1. Hej, härligt! Nej tvärtom – eftersom det är i pulverform, så tas det lättare upp ( därför man även juicar), så att man inte först skall använda energi med matsmältningsenzymer m.m Så bara kör på!!! Den gröna är supergod:-)

   Med vänlig hälsning,
   Linda

Lämna en kommentar

Annons
Annons