Linda Myrberg
Hälsa & Fitness
Superfood & Recept

Detox dag #3 – Nu har det vänt! Juhooo!

Dag 3 och nu har det vänt – juho, ingen huvudvärk, ingen trötthet, platt mage och massor av energi! Yogan var lite längre än de andra dagarna och denna jobbiga “duvans” position med fot var nog värst…huga, mycket som fast i sitter höfterna!!!

FullSizeRender[3]

Foto 2016-08-20 11 33 55

Efter klassen höll Erika Erlando, juicemästaren – ett föredrag om vad som händer i kroppen under en detox. Alla fick lufta sina tankar om hur de mådde och vilka “sug / vanor” som de tampas med och vad de är mest sugna på. Det var en bred livsmedels önskelista med allt från mjölk, kantareller, blåbär, kaffe, vin och lakris, men alla var rörande eniga om att det sociala är det svåraste att tampas med.

Foto 2016-08-20 10 39 58

Vi fick naturligtvis smaka på White Charcoal produkter ( Sort of Coal) , som jag tagit till Sverige och som Hagabadet förhandlar. Se sortiment i min shop. En aktiv kolshot binder toxiner till sig och renar enormt effektivt. Vattnet med en kolstav i renar vanligt kranvattnet till mineralvatten.
IMG_2823

Smakprov på Nordic Superfood fanns naturligtvis också med!

Foto 2016-08-20 14 05 14

På eftermiddagen åkte jag ut till pojkvännen på Marstrand, och jag hade juicerna i högsta högg – Tycker själv jag ser otroligt pigg ut!

Foto 2016-08-20 19 06 18

En av juicerna kunde värmas! Så jag föreställde mig att det var tomatsoppa ( innehöll även selleri & koriander)

IMG_2887

Avslutar med ett favorecept på Erikas juice “Vital Sunrise” – som är väldigt antiinflammatorisk och enormt god!

  •  2 appelsiner
  • 1/2 kg morötter
  • 1 msk gurkmeja
  • 1 tumlängd ingefära
  • 1 msk olivolja
  • 2 dutt svartpeppar
  • 1 tsk Nordic Superfood Rawjuice Havtorn

 

 

 

Annons

Lämna en kommentar