BLOGGMENY

Ni skall få hänga på min juice fasta med yoga på 5 dagar. Jag kommer att dokumentera före och efter och ge min ärliga mening om hur det känns… Pure Detox på Hagabadet, är ett beprövat koncept med morgonyoga och 5 juicer varje dag. Inget annat… man får dricka vatten och te emellan. Det är bra att trappa ner dagarna innan, och redan där, tabbade jag mig igår… Gick på italienska Bellora och smällde i mig en svulstig 3 -rätters kött och kolhydrats späckad meny med både bubbel, rödvin och kaffe. Jättesmart. Jag äter sällan rött kött, men igår var det massor att chark och högrev…PUHH min mage ser hel höggravid ut.

IMG_2750

Vågen står på 52.9 – spännande att se hur det ser ut på måndag… Trött och plufsig tog jag mig till morgonyoga 06.30… mådde illa mestadels under klassen, så då det kunde jag inte dokumentera ens. men klassen var skön och leds av duktiga Milla Floryd.

IMG_2755

Efter klassen fick man sitt juicepaket! En del av juicerna är pimpade med mina produkter Nordic Superfood, så det är extra kul att smaka på vilka goda blandningar duktiga juicemaster – Erika Erlando, gjort… Har redan druckit två…så jag funderar lite på hur jag skall hålla resten av dagen.

IMG_2757

FullSizeRender[2]

Jag tar mig en kopp av vårt nya Nordisk DETOX te från Nordic Superfood, som jag pimpar med en tsk av Green ( nässla, kål och mynta). Är lite slak, men tror mest det beror på gårdagens eskapader. Nu sticker jag iväg till jobbet och hoppas på energin stiger under dagen…

Annons

Lämna en kommentar