BLOGGMENY

Om ni undrar hur några dagar som entreprenör,  spa-konsult, VD för Nordic Superfood, träningsledare på Sommarträning, kan se ut – så häng med här! Visst kan jag hålla med om att jag borde fokusera på en sak i taget, men faktum är att allt hänger ihop och jag kan inte utesluta det ena i från det andra – konsten är att försöka vara i nuet, planera och njuta:-)

Onsdag morgon 09.00 – 10.00. Dagen börjar med Cirkelträning på Societetshuset på Marstrand. Här har jag i 6 år kört Sommarträning på Marstrand och jag håller i klasser som Beach Bootcamp, Family Function, Cirkelträning, Streetdance, Barndans, Yoga och Kidzclub. Jag bjuder även in olika gästlärare, i år kommer Christine Myrberg  ( varje tisdag) och Mariell Ehlin ( 14, 21 juli) från Hagabadet. Dansaren Atle Hoff, Wayne Gretzky´s tidigare P.T och hovmassören Cristian kommer vecka 29 och den 2 aug, kommer rawfoodkocken Victor Ingemansson och håller workshop.

Sedan bar det iväg till Stockholm och möte med en otroligt inspirerande kvinna och kommande Nordic Superfood kund, Fifi Stehag. Fifi är expert i laser, IPL m.m och ägare av kliniken Revivekliniken på Karlavägen 69 i Stockholm.IMG_1787[1]

IMG_1779

IMG_1785[1]

En otroligt kompetent och duktig kvinna, som även är distributör för det underbara märket BIOLOGISKE RECHERCHE. ( Som jag just börjat använda och det är heeeelt grymt!)

IMG_1786[1]samt lyxparfymerna CREED.

IMG_1781

IMG_1788

MIN FAVORIT – Virgin Island Water

Creed är än idag ett familjeägt parfymhus med en fot i Frankrike och en i England. Creed är några av de mest erfarna i världen med en mycket lång erfarenhet av parfymtillverkning. Under 250 år har Creed levererat några av de lyxigaste och mest exklusiva dofterna i världen till kungligheter, världens förmögna och inflytelserika.

Torsdag 10.00 – 12.00. Dagen efter började med ett möte på NCC huvudkontor, där jag är spa konsult för ett nytt byggprojekt med 5 hus bostadsrätter som skall börjas byggas i höst. Jag designar gym och relaxavdelningen. Grymt kul projekt – lite hemligt än…IMG_1137

Sedan bar det iväg till Clarion Hotel Stockholm och Elements Spa, där jag skulle basta med hela ledningsgruppen:-) De skulle prova mitt Saunachill koncept och det verkade som de gillade det, så vi håller tummarna!

Foto 2016-06-30 13 50 29 (1)

Sedan bar det hem till Göteborg och Marstrand…

Fredag 09.00 – 10.00 Dags för cirkelträningen på Marstrand igen.

12.00 – 23.00 Ut till vårt pack och tapperilager för att sätta igång att klistra etiketter på våra raw juice koncentrats flaskor –  Nordic Superfood by Myrberg. Vi trodde att efterfrågan skulle gå ner lite nu på sommaren, och eftersom vi är ett nystartat bolag, så måste vi tänka kostnadseffektivt och vi sparade helt enkelt in på löner nu. Vilket gör att man själv måste kavla upp ärmarna och klistra 1000 flaskor!!! MY GOD! Men som ni ser är det handgjort, närproducerat och massor av kärlek i produkterna:-)

IMG_1809

IMG_1813

Lördag 08.30 – 02.30…. Tja, det var bara att fortsätta i 18 timmar till denna dag. Vi ville bli färdiga och körde på trots valkar i händer, ont i rygg och fötter;-)

Foto 2016-07-02 19 44 08

Lingon på rad…

Foto 2016-07-02 18 18 55

Det är hårt arbete att vara entreprenör, konsult och grundare. Timmarna man lägger får man aldrig tillbaka i lön, har man tur kan man ta ut lite efter ett år eller så. Många nätter frågar man sig vad man håller på med och varför man inte bara får sig ett vanligt jobb. Men så känner man ändå stolthet över att skapat något helt själv.

Att genom mina livsval, kan jag påverka andras hälsa och inspirera till bättre och friskare liv!

Jag piskar trötta sommargäster på Marstrand, så att de håller formen, trots alla svalkande roséglas. Jag kan bygga ett grymt gym och relax så att, generationer i Stockholm, inspireras till att träna mer och basta med familjen. Jag har möjlighet att utbilda spapersonal i ett bastukoncept som deras kunder får mindre stress och friskare kropp av.

Och jag har skapat ett hälsobrand som gör att folk kan få tillgång till nordiska bär, grönt och collagen, på ett lätt sätt i vardagen…

Jag är djupt tacksam och ödmjuk över dessa möjligheter. Min passion och mission med holistisk hälsa är värt allt slit:-)

Nu skall jag kolla fotboll och heja på Island!

Kram på er!

Annons

Lämna en kommentar