BLOGGMENY

Har antagit en väldigt hård utmaning… 21 dagars vegankost tillsammans med Pilates träning. Det senare är ingen match, men att undvika gluten, mjölkprodukter, kaffe, socker, vin m.m totalt i denna studenttid, är riktigt tråkigt,-( Men jag ser det som en ännu större utmaning:-) Jag äter ju annars väldigt nyttig och ren mat,  mycket grönt, fisk och kyckling, dricker kaffe och unnar mig god choklad, lakris och vin ibland.

Konceptet Happy M Pilates Boost är ett samarbete med den ultraheta restaurangen Happy M Kitchen och världens vackraste Pilates studio – Pilates Complete i Göteborg.

juica-300x200

Innehåll;

42 balanserade, näringstäta måltider med växtbaserad mat och magert protein

15 kallpressade ekologiska gröna juicer

21 energisnacks

15 detoxshotar

Hälsoprofil, hållningsanalys samt tester och genomgång av STOTT PILATES grundprinciper med Personlig tränare

1 månads Gruppträning med 23 varierande klasser/ vecka i pilates, garuda, barre och yoga på Pilates Complete

1 Personligt träningstillfälle

Tre veckoprogram med kompletterande övningar för egen träning.

Läs mer här, man kan faktiskt starta när man vill.

pilatesute

Pilates Complete var vunnit pris för att vara världens vackraste Pilates studio!

Vilket man förstår! Jag gick själv min utbildning i dessa lokaler på Performing Art School – 93-96, men nu har de renoverat det helt otroligt vackert!

photo by Vegafoto

2014.08-vegafoto-pilates-complete-mermaid

Linda & Jasmin ägarna in front:-)

photo by Vegafoto

IMG_1488

Första dagen åt jag lunch på Happy M Kitchen, så grymt gott!

IMG_1489

Sedan var det dags för matlådorna med luncher och middagar.

Vi var ju bjudna på 3 studentmottagningar på 1 dag och jag släpade runt på min middagslåda hela kvällen, i fall det inte fanns något jag kunde äta. Blev en hel del sallad…och bubbelvatten…roligare kan man ha det. Men jag njöt av att vakna pigg dagen därpå.

Värsta är att inte få sin morgonkaffe, jag älskar kaffe…Det har dock varit lättare än jag trodde, bortsett från 2.a dagen då jag höll på att köra av vägen av trötthet,-(

FullSizeRender

Härlig Garuda kvällsträning på terassen…

IMG_1551

Idag körde jag Barre! Otrolig känsla att stå vid stången igen efter ca.15 år. Jag jobbade ju i ca.12 år som dansare/musikalartist och sist jag tränat så här, var som sagt väldigt längesedan…Hela min kroppen sprätte av lycka, som om den varit ute på en lång resa och äntligen kommit hem. Så underbart!

IMG_1523

Häng med mig på denna resa…:-)

Annons

1 kommentar

Lämna en kommentar