BLOGGMENY

Sista dagarna hade jag ett väldigt fantastiskt businessmöte ett av världens främsta hotell resort & spa –       6 stjärniga Elounda Bay. Jag planerar att tillsammans med Lime Travel i Sverige arrangera ett Holistic health retreat här nästa år! Så nu var det dags att se på vilka faciliteter de hade och träffa personalen.

IMG_1301

IMG_1292

IMG_1305De har två hotellområden, 17 restauranger, gym, spa, bastu, tennis, basket, vattensport, yoga plattform m.m. Hur fint som helst!

IMG_1297

IMG_1325

IMG_1327

IMG_1328

IMG_1352

Ute på plattformen kan vi köra funktionell träning med underbar utsikt…IMG_1354och yoga naturligtvis..

IMG_1318

Elounda Bay har ett komplett spa och perfekt för mitt utrensande bastukoncept Saunachill – där vi skall detoxa i bastun med eteriska oljor, sedan skrubba oss med härliga produkter i ångbadet och dricka detox shots och frukt emellan de kalla baden.

IMG_1341

I det lyxiga spa´t finns både inomhus och utomhuspool och relaxavdelning

IMG_1345

Jag är ju själv akupunktör, och spa´t jobbar enligt Henry Chenot metoden, där man behandlar holistiskt enligt kinestisk tradition. Man använder sig även av vattenbehandlingar, lerinpackningar, akupressur och diverse oljor som rättar upp på obalanser.

IMG_1335

Första dagen på retreatet skall man få en hälsocheck med denna apparat som kan mäta allt biokemiskt; hormonstörningar, energibalans, allergier etc. Där efter skräddarsyr vi ett behandlingsprogram och dessutom kan man då medverka på alla klasser och träningsaktiviteter. Samt äta god och välbalanserad mat, så klart…

IMG_1333

Man kan också ta en pedikyr/manikyr med denna utsikt

IMG_1340

IMG_1349

Hoppas ni vill hänga med mig till detta underbara hotell nästa vår !

Blir så fantastiskt – vad tycker du?

 

Annons

Lämna en kommentar