.recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
Linda Myrberg
Hälsa & Fitness

Har lyckats slita mig från jobb och stress faktiskt åkt till Kreta, närmaste bestämt Makriagilos, en helt vanlig charter med hela All inclusive paketet. Sist jag var här så inleddes en semester flirt, denna gång är jag inte mottaglig för sådant, nu vill jag bara umgås med min dotter, min kompis Maria och hennes dotter, träna, bada och dricka vitt vin:-) En slags juice diet, eller hur? Druvjuice:-)

#oceanbeachclubcrete #makrigialos

IMG_1153

IMG_1174

IMG_1189

Livet kan ju vara rätt gött, eller hur? Har du aldrig varit här så kolla in hotellet Ocean Beach Club med VingFullSizeRender[4]Det finns en mysig strand med härliga solstolar och fint vatten…
FullSizeRender[2]

FullSizeRender[3]

Min fina dotter Tindra:-)

IMG_1220

Frukost i mysig gård

IMG_1267

Klart man har med sina egna produkter:-) Collagenen måste med i yoghurten, så att vi säkrar snygg hud och starka naglar & hår.

IMG_1169

FullSizeRender

Maria & Jag:-)

IMG_1255

Och Malin & Jag – två underbara kvinnor jag har i mitt liv!

IMG_1204

Med på resan är även min spa kollega Malin Hennings, som snart börjar som platschef på SATS i Göteborg- så skönt att köra lite träning ihop!IMG_1203

Det finns massor av SATS klasser att välja mellan – något för alla!IMG_1218

Grymt nöjd med både träning och kläderna från mitt älsklingsmärke Lorna Jane

IMG_1254

Produkter från Shop By Myrberg, släpades naturligtvis med:-) Travelkit från Sort of Coal med kolstav som rensar vatten, kolpulver för detox och semestermagar, kolschampoo & tvål:-)

FullSizeRender[1]

Inte svårt att slappna av…

IMG_1195

Idag är det Mors dag, och jag och min kompis, väcktes av våra döttrar som är bästisar…

En kaffe, handskrivna kärleksförklaringar och blommor, samt en väldigt fnittrig show med obefintlig röd tråd…Underbart!

IMG_1264

Jag har inte min egen mamma kvar i livet och detta är första Mors Dag utan henne. Det var rätt tungt att inte kunna skicka ett sms eller ringa henne…Otrolig saknad sköljde över mig, många tårar kom, men det känns ändå som om är med oss hela tiden…

IMG_1272

Jag & Tindra gjorde vår lilla yogasekvens efter familjeyogan, och jag fick en underbar lyckokänsla av att vara hennes bas och stöttepelare i livet. Att inspirera henne är den finaste gåvan jag fått och jag vet att mamma och mormor tittar ner på oss från stjärnorna…

Häng med på resten av resan- imorgon väntar ett businessmöte med nya planer för 2017 på annan ort på Kreta…

Annons

Lämna en kommentar