.recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
Linda Myrberg
Hälsa & Fitness

Nu är sommaren här, så underbart! Och med det kommer många events där jag kommer att medverka på!

Först ut är den 4 juni Wellnessdag på Strandudden, 1 timma utanför Göteborg.

“Tillsammans med SPA- och Wellnessexperten Linda Myrberg – Nordic Superfood, Strandudden – Exclusive Living, Faces Hudvårdscenter och Team Steve Fit, erbjuds en ”feel good”-dag med fokus på inre och yttre välbefinnande, skönhet, träning och livsstil. Under en hel dag får Du möjligheten att boosta Dig själv med Saunachill – basturitual, skönhetsbehandlingar, träning, god och nyttig mat samt föredrag om holistisk livsstil och rawfood. 
Professionell personal finns på plats för att dela med sig av sin expertis inom respektive område. Tillsammans skapar vi en Inspirations- och Wellnessdag som detoxar, boostar och ger DIN kropp ny energi för ökad livskvalitet.”

Affisch_Wellness

Hoppas ni kommer och hänger med oss på denna mysiga dag! Elisabeth Moberg från Faces är en av de mest kompenta hudvårds experter jag känner, så passa på att få behandlingar och expert råd till din hud, denna dag! Ni kan läsa och köpa biljetter här.

Annons

Lämna en kommentar