.recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
Linda Myrberg
Hälsa & Fitness

Nu har jag fått bilderna från mitt bastukoncept Saunachill SEA:TOX som jag gjort till Stenungsbaden Yacht club / Blue Water Spa!

Saunachill är ett holistiskt bastu koncept som ger utrensning, avslappning och förnyad energi i bastu och ångbad på bara en timma!

Saunachill bygger på fyra grundprinciper;

 1. Vetenskapliga resultat – aufguss & aromaterapi, 3 x bastusessions med kalla bad eller rulltur i snö.
 2. Sunda snacks – detox shots & frukt från Nordic Superfood
 3. Kroppslig skönhet – bodyscrub & ansiktspeeling i ångbadet
 4. Mental balans – andningsövningar, stretch, massage & akupressur

“Jag startade min “bastukarrär” för ca. 8 år sedan, när jag var spachef på ett spa i Köpenhamn. Hade hört om det tyska begreppet “Aufguss”, som är en teknik där man häller doftande oljor i vattnet, som man sedan häller over de heta stenarna. Sedan viftar man ner ångan som bildas, over kunderna och då får man en fantastisk upplevelse och svettas mycket mer.

Jag tog “Aufguss meister” utbildning i Südtyrol, men upptäckte att det fattades en fysiologisk, djupare förklaring på vad som hände i kroppen. Då började jag att läsa forskningsstudier, historisk bastukultur och kontaktade en överläkare som jag kände. Jag vill göra en ordentlig bastu utbildning, där man både kunde få vetenskapliga resultat och en holistisk upplevelse på en gång.

Eftersom jag är utbildad akupunktör och jobbat med yoga, kost och andning så ville jag förena dessa tekniker tillsammans med aromaterapi och bastu. Saunachill är resultatet av fler års utveckling och finslipning, nu genomgår man en 2 dagars utbildning med både praktiskt och teoretiskt prov och blir certifierad, vilket gör att både kunden och den anställde kan känna sig trygg. “

Jag gör egna recept på bodyscrub, ansiktspeelingar och masker, många kan man faktiskt ÄTA;-) Det är kul att visa att man faktiskt kan göra rätt mycket själv, där hemma.

15bastuchill011 15bastuchill015 15bastuchill019 15bastuchill021 15bastuchill035 15bastuchill041 15bastuchill044 15bastuchill050 15bastuchill072 15bastuchill079 15bastuchill076 15bastuchill056 15bastuchill064 15bastuchill057

SAUNACHRILL_LOGO SMALL

Effekten som Saunachill ger;

 • Detox effekt – utrensning av slaggprodukter i kroppen
 • Stärkt immunförsvar
 • Smidig och vacker hud
 • Styrkt hjärta och kretslopp
 • Ökad blodcirkulation
 • Ökad fettförbränning
 • Anti age effekt

Om du vill prova på  SEA:TOX, så bokar du här och det kostar 345 pp:-)

De snygga bilderna är tagna av fotograf Martin Söderqvist

Annons

Lämna en kommentar