BLOGGMENY

2015, året då min älskade mamma försvann. Så oväntat, hjärtskärande, tragisk och för jävligt – rent ut sagt. Hur skall man tackla ett val, att inte vilja leva längre, att välja bort livet med barn och barnbarn? Det är svårt att fatta och extra svårt när jag jobbar med holistisk hälsa och vet vilka känslor som styr kroppen. Maktlöshet över att inte räcka till, inte kunna hjälpa, inte vara där – fastän jag vet att jag gjorde precis allt… För dig mamma.. imageDet paradoxala i allt, är allt roligt som också hänt i år, med lansering av mitt brand Nordic Superfood, spa projekt och events. Livet är så skört, så skört …  Jag hoppas att 2016, kommer vara fyllt med kärlek och lycka. Iår fick jag kontakt med min pappa efter 35 år, den kontakten är otrolig spännande och jag ser framemot att träffa honom mer:/)

Nu drar jag till Thailand med familj, kompisar och pojkvännens ex.fru och allas barn;-) Bye bye jul och snö…imageNu kommer ni få följa med på 3 veckor i Thailand – träning, yoga, bad och sol! imageÖnskar er alla ett riktig gott nytt år allihopa!!! Ta hand om er och alla nära och kära❤️❤️❤️

Kram

 

Annons

Lämna en kommentar