Linda Myrberg
Hälsa & Fitness

 

Hej…kanske känner du dig som de flesta efter julafton, som en uppstoppad korv, efter all julmat. Därför kommer nu mitt hetaste tips på en varm Superfood dryck med härlig julsmak, som innehåller effektiva ämnen som sägs bränna fett!

Jag har, som ni kanske vet, ett hälsobrand som heter NORDIC SUPERFOOD by MYRBERG  – som är bärpulver blandningar, Collagen och Råsafter enbart från den nordiska naturen! En av de bästa produkterna just i dessa tider är RED – med Lingon, Tranbär & Röda Vinbär – Biologisk vildvuxet från de finska bärskogarna
•    Bromsar viktuppgång
•    Bra för urinvägsproblem och febertillstånd
•    Motverkar bakterietillväxt
•    Hög halt av antioxidanter

Lingon

Den allra senaste forskningen (Lunds Universitet 2014) visar att en kost med lingon tillsammans med nyttiga fetter bromsar viktuppgång och ökar viktminskning. Det sänker också dåligt LDL-kolesterol. Lingon liksom tranbär har sedan länge använts mot urinvägsproblem och för att dämpa febertillstånd.  Bären är späckade av antioxidanter och andra vitala bioämnen, som resveratol, vilken har en visad tumörhämmande effekt.  RED innehåller stora mängder C-vitamin vilket sägs;

•    Skydda cellerna mot att skadas av fria radikaler, till exempel i hjärnan
•    Skydda vårt DNA vilket minskar risken för cancer
•    Vara antiinflammatoriskt
•    Behövas för tillverkning av kollagen, vilket skapar en frisk hy
•    Hjälper kroppen att ta upp järn från andra livsmedel, exempelvis mörkgröna blad

DSC01575crop

 

julte

FATBURNER TE med Julsmak!

Ta ditt favorit julte och tillsätt 1 tesked RED blandning, och 1 tsk agave sirap, lägg i några kanel stänger och mandlar och njut av denna powerboost! Så enkelt är det!

Följ gärna NORDIC SUPERFOOD på Instagram, där vi delar fler recept och annan inspiration:-)

 

Följ oss

 

Annons

Lämna en kommentar