BLOGGMENY

Snygga bryn är något de flesta vill ha, men många med mig, har plockat bort mycket genom åren och vad gör man nu,  när trenden går mot de naturliga, fylliga brynen och man har tunna små streck kvar… Jag har testat nästa år stora skönhetstrend – ögonbrynsskulptering – SLEEK BROWS.

Selek Brows är helt ny metod för dig som vill välja formen på dina egna ögonbryn, men även för dig som helt eller delvis saknar hår på ögonbrynen.
Detta är perfekt för den som vill se bra ut utan smink, de som har helt eller delvis ögonbrynsförlust eller för dem som inte önskar semipermanent make-up (kosmetisk tatuering).

Sleek Brows behandling varar upp till fyra veckor. Man skapar ett 3-dimensionellt och ett vattenfast naturligt utseende. Sleek Brows behandling av ögonbryn är det mest effektiva sättet att rekonstruera bryn och få ett helt naturligt ögonbryn.

wpid-img_20151220_143646.jpg

wpid-img_20151220_143520.jpg

 

 

Så här går det till;

  1. Man färgar de egna bryn om det behövs
  2. Trådning av bryn
  3. Plockning av bryn = formgivning
  4. Placering av den patenterade skulpturfärgen på tomma ytor i brynen, där hår saknas
  5. Placering av hårstrån på hårstrån

Resultat = brynen blir så som man alltid velat ha dem eller som man alltid målar dit varje dag. Nu behöver man inga brynmascara eller brynpennor!

Resultatet håller upp till 4 veckor, beroende på hudtyp och skötsel

Idag fanns bara en lärare som utbildar i Sverige och ännu bara några fåtal ögonbrynsskulptörer. Jag besökte Magdalena på Salong Le Coiffeur i mitt GBG city. Man kan beställa tid på och följa henne på @lashandbrowsweden.

Jag är grymt nöjd med resultatet, det ända problemet är nog att det kommer bli svårt att få tid i framtiden, eftersom ögonbrynsstyling kommer bli sååå hett nästa år…

Pris 795.- /påfyllning 495.-

wpid-img_20151220_143033.jpg

 

Annons

Lämna en kommentar