BLOGGMENY

Hej har ni panik över vad ni skall köpa i julklapp?

Då har jag lösningen här. I min webbshop har jag samlat de bästa produkterna till “Paket” , med stora rabatter! Ni får två tips idag och två imorgon:-)

image
SPORT PAKET 

Sport paket PH 9 – PH Generator Världens första bärbara alkaliska vatten generator utan filter pH generatorn höjer pH värdet på vattnet eller drycken du häller i flaskan vilket hjälper kroppen att balansera sitt pH värde. pH generatorn förbättrar även ORP värdet (oxidations reduktions potentialen) som gör att vattenmolekylernas kluster blir mindre och kroppen kan ta upp vattnet och det du blandat i vattnet eller har i flaskan effektivare.

NORDIC SUPERFOOD – Råsaft Blåbär Superkoncentrerad blåbärsdryck från finska biologiskt vildväxande blåbär. Rik på antioxidanter, vitaminer & mineraler. 1 del blåbär blandas med 15-30 delar vatten (efter smak). Den här produkten är ett riktigt hälsosamt vitaminvatten, saftersättning eller kan användas i smoothies eller vid bakning. Pris 459;- Du sparar 58 kr – klicka här!

image
ANTI AGE PAKET

Collagen Premium Proteinpulver för bättre hud, hår & naglar.

  • Förbättrar hudens struktur och motverkar rynkor
  • Bra mot alla former vid problem av brosk, gikt och leder
  • Ökar rörligheten
  • Ger starkare ben
Kollagen är det huvudsakliga proteinet i bindväv i människokroppen för senor, ligament, ben, brosk och hud. Kollagen utgör ca 30- 35% av hela kroppen och mer än 75% av huden består av kollagen.

Collagen Premium är den bästa kvalitet kollagen och är ett mircogranulat som tas snabbt upp av kroppen, intages det kvällstid, så stimuleras produktionen av mänskligt tillväxthormon eller HGH. Detta hormon hjälper kroppen omvandla fett till energi, samt att återuppbygga cellerna.  Det förbättrar elasticiteten i huden, och bekämpar kroppens naturliga minskning i produktionen av kollagen.

100% rent hydrolyserad microgranulatpulver från vildfångad norsk fisk.

Kollagen kosttillskott kan användas i mixade proteindrinkar och smoothies. Man kan också skaka det microfina proteinpulvret i en shaker med vatten eller annan dryck. Kan även strös på gröt, på musli, yoghurt eller liknande.

M PICAUT – Exfoliating peel mask 

En kombination av peeling & intensivverkande mask som varsamt exfolierar och ger huden näring & lyster.

För dig med normal till torr och mogen hud, har anti-aging egenskaper.

 Pris 499 .- Du sparar 109 kr  – klicka här!

Annons

Lämna en kommentar