Bra spa och wellnesställen Hälsotips Holistiska tips Människor som inspirerar mig Mina träningstips Ställen jag besöker

Holistic Health retreat

Sista dagarna hade jag ett väldigt fantastiskt businessmöte ett av världens främsta hotell resort & spa –       6 stjärniga Elounda Bay. Jag planerar att tillsammans med Lime Travel i Sverige arrangera ett Holistic health retreat här nästa år! Så nu var det dags att se på vilka faciliteter de hade och träffa personalen.

IMG_1301

IMG_1292

IMG_1305De har två hotellområden, 17 restauranger, gym, spa, bastu, tennis, basket, vattensport, yoga plattform m.m. Hur fint som helst!

IMG_1297

IMG_1325

IMG_1327

IMG_1328

IMG_1352

Ute på plattformen kan vi köra funktionell träning med underbar utsikt…IMG_1354och yoga naturligtvis..

IMG_1318

Elounda Bay har ett komplett spa och perfekt för mitt utrensande bastukoncept Saunachill – där vi skall detoxa i bastun med eteriska oljor, sedan skrubba oss med härliga produkter i ångbadet och dricka detox shots och frukt emellan de kalla baden.

IMG_1341

I det lyxiga spa´t finns både inomhus och utomhuspool och relaxavdelning

IMG_1345

Jag är ju själv akupunktör, och spa´t jobbar enligt Henry Chenot metoden, där man behandlar holistiskt enligt kinestisk tradition. Man använder sig även av vattenbehandlingar, lerinpackningar, akupressur och diverse oljor som rättar upp på obalanser.

IMG_1335

Första dagen på retreatet skall man få en hälsocheck med denna apparat som kan mäta allt biokemiskt; hormonstörningar, energibalans, allergier etc. Där efter skräddarsyr vi ett behandlingsprogram och dessutom kan man då medverka på alla klasser och träningsaktiviteter. Samt äta god och välbalanserad mat, så klart…

IMG_1333

Man kan också ta en pedikyr/manikyr med denna utsikt

IMG_1340

IMG_1349

Hoppas ni vill hänga med mig till detta underbara hotell nästa vår !

Blir så fantastiskt – vad tycker du?

 


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar